BOOK OS

DOG!

ARBEJD BESKÆFTIGELSESRETTET UD FRA UDSATTE LEDIGES SITUATION

Væksthusets Forskningscenter tilbyder undervisning i, hvordan du kan blive god til at spotte de forskellige faser, som den udsatte ledige befinder sig i. Og hvilke faglige overvejelser, der er vigtige at justere og fokusere sin beskæftigelsesrettede indsats mod.

Forskningen viser, at der er nogle fællestræk ved udsatte lediges forløb mod arbejdsmarkedet. Et ledighedsforløb følger ikke en bestemt struktur, men består af nogle overordnede faser, som der veksles imellem. Hver fase har særlige kendetegn og forskellig betydning for de udsatte lediges måde at handle på, deres syn på systemet og orientering mod fremtiden.

Som beskæftigelsesmedarbejder er det værdifuldt, at du kan identificere, hvilken fase den udsatte ledige befinder sig i. Det har stor betydning for samarbejdet mellem jer – og dermed også for de resultater, der kommer ud af indsatsen.

Undervisningstilbuddet er rettet mod jobcentre, udfører-afdelinger, private aktører og andre, som har kontakt med udsatte ledige. Vi kan skræddersy et forløb, der passer til netop jeres arbejdsplads. Men vi tilbyder også et fast grundmodul, hvor undervisningen varer 1 dag.

Download undervisningsfolderen her.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere:

Forskningschef Charlotte Hansen, mobil 2888 1366, mail chh@vaeksthus.dk
Forsker Sophie Danneris, mobil 4043 2667, mail sdj@vaeksthus.dk

UNDERVISNINGSTILBUD I TJEKLISTEN FOR BESKÆFTIGELSESFAGLIGHED
Få mere viden om Tjeklisten for Beskæftigelsesfaglighed. Vi tilbyder undervisning i de faglige standarder, som beskæftigelsesmedarbejdere kan støtte sig til. Vi har erfaring med undervisning i tjeklisten som et modulbaseret kursus. Blandt andet har 130 ansatte i en udførerafdeling modtaget grundig undervisning i tjeklistens 10 bud.

Undervisningen kan tilrettelægges efter dit behov. Vi kan lave en konference for en større gruppe mennesker. Eller vi kan tilbyde undervisning i mindre fora – for eksempel for hold på ca. 30 deltagere.

Du kan se Tjeklisten her.

Du er velkommen til at kontakte forskningschef Charlotte Hansen, hvis du vil høre mere: Charlotte Hansen, mobil 28 88 13 66, mail chh@vaeksthus.dk

 

Relaterede emner