Beskæftigelsesfaglig

vitamin-indsprøjtning

Nye kræfter til undervisning, supervision og kompetenceudvikling.

I Væksthusets Forskningscenter er vi glade for at byde et stort velkommen (tilbage) til Anne Sandberg Holm. Anne er et kendt ansigt i Væksthuset, hvor hun tidligere har været konsulent, leder og underviser.

Anne er uddannet psykolog og har stor erfaring med at tilrettelægge og gennemføre kompetenceudvikling, undervisningsforløb, sparring og supervision af forskellige faggrupper. De spidskompetencer er et perfekt match i forhold til den nye rolle, Anne skal indtage i forskningscentret.

Annes primære opgave vil være at omsætte forsknings- og praksisbaseret viden til undervisning og kompetenceudvikling i beskæftigelsesfaglighed. Noget som vi i den seneste tid har oplevet stigende efterspørgsel på blandt jobcentre og andre aktører i beskæftigelsesindsatsen for udsatte ledige.

De seneste tre år har Anne, i andet regi, arbejdet med ledelse og udvikling på beskæftigelsesområdet. Anne bringer derfor vigtige erfaringer og ny inspiration med tilbage. Vi glæder os til, at Anne kan tilføre nye ressourcer til vores arbejde med at bygge bro mellem forskning og faglig praksis på beskæftigelsesområdet.

Du kan læse mere om Anne her.

Anne står klar til en snak om beskæftigelsesfaglighed, kompetenceudvikling og undervisningsforløb, så kontakt hende gerne, hvis du er interesseret i at høre mere:

Anne Sandberg Holm, mobil 30 18 58 72, mail asc@vaeksthus.dk

 

Relaterede emner