BIP på

svenska

Svenskerne har for alvor fået øje på forskningen fra Beskæftigelses Indikator Projektet (BIP). De vil gerne læse om alle projektets metoder og resultater. På svensk vel at mærke. Derfor udgiver vi i dag de tre mest populære pixi-publikationer fra BIP på svensk.

I løbet af de seneste år har Væksthusets Forskningscenter indgået og udbygget sit samarbejde med en lang række svenske aktører på beskæftigelsesområdet.

Kommunerna, samordningsförbund, arbetsförmedlingen, kommunförbund og försäkringskassan har i den grad fået øjnene op for BIP. De efterspørger oplæg om forskningsresultaterne. De efterspørger hjælp til at implementere og arbejde med progressionsværktøjet fra BIP, og de efterspørger kompetenceudviklingsforløb, hvor der skal arbejdes med at omsætte forskningsresultaterne til lokal svensk praksis.

Derfor er der også stor interesse for at kunne læse om BIP på svensk. Vi er meget glade for den store begejstring omkring vores forskningsresultater og vores materialer. Derfor har vi fået oversat tre af vores pixi-publikationer til svensk. Så kan vores naboer på den anden side af sundet læse om det danske ”jobb-/sysselsättningsindikatorprojekt” uden at være på sproglig udebane.

Her kan du downloade de tre svenske publikationer:

BIP Indikatorer och jobbsannolikhet
Handläggarens betydelse för individens möjligheter att nå arbete
Verksamma inslag på vägen till jobb

 

Relaterede emner