Vil du være med til at

søsætte og gennemføre

forskningsprojekter på beskæftigelsesområdet?

ANSØGNINGSFRISTEN ER NU UDLØBET OG ANSØGNINGER MODTAGET EFTER FRISTEN UDLØB VIL GRUNDET FERIE IKKE BLIVE LÆST FØR MEDIO AUGUST

 

Væksthusets Forskningscenter har ikke mange år på bagen, men til gengæld har vi fået stor opmærksomhed både i medierne og blandt aktørerne på beskæftigelsesområdet.

Alt, hvad vi tænker på, forsker i, udvikler og formidler har et eneste formål: Vi vil være med til at videreudvikle beskæftigelsesindsatsen i Danmark. Alle vores forskningsprojekter skal være til gavn for udsatte ledige, som har brug for en beskæftigelsesindsats for at få tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vi søger en kollega, som har lyst til at være med på denne rejse. Helt konkret har vi behov for, at du kan varetage primært disse opgaver:

  • Udforme projektansøgninger. Her skal du kunne drive processen fra start til slut; dvs. bidrage med ideudvikling, finde de rette samarbejdspartnere, skrive projektansøgninger og indgå i dialog med relevante parter
  • Daglig projektleder på forskellige forskningsprojekter. Din rolle vil typisk være at understøtte og sikre, at projekter kører som planlagt og får den rette støtte. Der vil i et vist omfang indgå opgaver med kvalitetssikring samt proceskonsulentlignende opgaver.

Du vil i et vist omfang også blive inddraget i opgaver, der omhandler undervisning og oplæg for særligt beskæftigelsesmedarbejdere og ledere samt indgå som projektmedarbejder i interne evaluerings- og udviklingsopgaver.

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med pulje- og fondsansøgninger, projektledelse, netværksskabelse samt procesunderstøttelse. Derudover at du behersker kvalitative og kvantitative metoder, har en kandidatuddannelse og ikke mindst ved noget om beskæftigelsesområdet.

Vi søger en person, der er handlekraftig, tillidsskabende, nysgerrig og god til at skabe overblik og fremdrift.

Vi tilbyder en arbejdsplads, der er drevet af et ønske om at gøre en forskel. Forskningscentret er en del af Væksthuset, som er en socialøkonomisk virksomhed, der er sat i verden for at hjælpe ledige med at komme i job eller uddannelse. Forskningscentret er beliggende på Amager sammen med Væksthusets hovedkontor.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til os på ansoegning@vaeksthus.dk. Ansøgningsfristen er 21. juli 2017 kl. 12. Der er tale om en tidsbegrænset projektansættelse af 2 års varighed. Hos os er dit engagement og dine kompetencer det vigtigste – ikke dit efternavn, køn eller alder.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så kontakt Charlotte Hansen, Forskningschef, chh@vaeksthus.dk. Det er dog grundet sommerferie ikke muligt i perioden 8. juli til 6. august.

Samtaler afholdes fra uge 33. Tiltrædelse senest 1. oktober.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Relaterede emner