Release af bane-

brydende forsknings-

resultater

bip_logo1Væksthusets Forskningscenter inviterer til konference om Beskæftigelses Indikator Projektet. Her kan du få del i de nyeste forskningsresultater på beskæftigelsesområdet.

Konferencen henvender sig til alle med interesse for beskæftigelsesfaglighed, og hvad der virker i forhold til at få udsatte ledige i job.

Beskæftigelses Indikator Projektet (BIP) er et forskningsprojekt, der skaber ny viden om beskæftigelsesindsatsen for udsatte ledige i Danmark. BIP forener et omfattende progressionsmålingsprojekt med kvalitative undersøgelser af, hvornår beskæftigelsesindsatsen reelt hjælper udsatte ledige nærmere arbejdsmarkedet.

På konferencen får du fire skarpe oplæg fra forskerne bag BIP. Forskerne giver dig overblik over BIP forskningsdesignet og de vigtigste resultater fra fire af vores undersøgelser.

I eftermiddagens workshops dykker vi sammen med forskerne ned i centrale temaer fra hver af de fire forskningsundersøgelser. Her vil der være rig mulighed for faglige diskussioner af, hvordan resultaterne kan anvendes i praksis.

På dagens sidste indlæg vil vi præsentere vores bud på en ”Tjekliste for beskæftigelsesfaglighed”. Denne kan ses som et fælles slutprodukt på tværs af alle analyser i BIP.

Læs mere om konferencen og se programmet her.

Tid og sted: 28. november 2016, kl. 9–16 på Hindsgavl Slot, Middelfart.

Deltagergebyr: 725 kr. pr. deltager.

 

Relaterede emner