Banebrydende

projekt hjælper

udsatte ledige

Beskæftigelses Indikator Projektet, BIP, er et banebrydende progressionsmålings-projekt både nationalt og internationalt set. Vi tester 11 indikatorer for arbejdsmarkedsparathed og belyser, hvilke kompetencer og mestringsevner, der er vigtige at skabe progression på for at øge jobsandsynligheden. Vi ser også på, hvilke indsatser der er gode til at skabe progression, og hvilke jobsøgningskanaler der er de mest virksomme for udsatte ledige. Alt sammen banebrydende viden som giver ledere og beskæftigelsesmedarbejdere et godt værktøj i hånden til at se, om beskæftigelsesindsatsen er på rette spor.

Dataindsamlingen til BIP projektet afsluttes ved udgangen af 2016 efter 4 års gentagne målinger, som har resulteret i mere end 26.000 besvarelser fra udsatte ledige og beskæftigelsesmedarbejdere.

Projektets endelige resultater bliver lanceret i løbet af 2017, når de afsluttende analyser er foretaget. Men her i 2016 vil vi løbende løfte sløret for de foreløbige resultater. Følg derfor med her på hjemmesiden og tilmeld dig forskningscentrets nyhedsbrev, hvis du vil være blandt de første, der får resultaterne.

Du kan læse mere om BIP her.

 

Relaterede emner