Alle cases fra Projekt "Troen på borgernes jobchance"

Nedenfor finder du alle cases, der er udgivet fra projektet, på tværs af temaer. Hold musen henover billedet for at læse mere om hver enkelt case.

Case

Gå på opdagelse i denne gengivelse af et tværfagligt rehabiliteringsmøde på et jobcenter, hvor fire fagpersoner holder formøde om en borgersag inden deres efterfølgende møde med borgeren.

Brug casen til at blive klogere på, hvordan det, de professionelle fagpersoner forventer af borgeren og fortæller hinanden om borgeren, kan have indflydelse på, hvordan de efterfølgende kommunikerer og handler i relation til borgeren.

Inspiration til arbejdsspørgsmål findes bagerst i dokumentet.

Casen er en lettere bearbejdet observation af et rehabiliteringsmøde på et jobcenter foretaget som led i Projekt “Troen på borgernes jobchance”.

Case

Gå på opdagelse i denne samtale på jobcentret mellem en beskæftigelsesmedarbejder og en borger, der er på kontanthjælp.

Casen kan bruges til at undersøge, hvordan borgerens forventninger til sig selv kommer til udtryk i en samtale, og hvordan medarbejderen griber borgerens udsagn og responderer herpå. Den kan også bruges til at studere forskellige måder at udtrykke positive forventninger til borgeren verbalt.

Præsentation af begreber samt spørgsmål til inspiration findes bagerst i dokumentet.

Casen er en lettere bearbejdet observation af en samtale på et jobcenter foretaget som led i Projekt “Troen på borgernes jobchance”.

Andre formidlingsprodukter fra projektet

Analyser

Værktøjer

Podcasts

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til projektet eller vores udgivelser, så kontakt os. Vi kommer også gerne ud og holder oplæg om vores forskningsresultater for medarbejdere og ledere i beskæftigelsesindsatsen.

Kontakt projektleder Anja Tønder, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et oplæg om resultaterne fra Projekt “Troen på borgernes jobchance”:

Anja Tønder, mobil 60 38 64 05, mail ant@vaeksthus.dk