Alle podcasts fra Projekt "Troen på borgernes jobchance"

Nedenfor finder du alle podcasts, der er udgivet fra projektet, på tværs af temaer. Hold musen henover billedet for at læse mere om hver enkelt podcast.

Podcast

I denne podcast taler Helle Schøler Kjær fra NB-Beskæftigelse med Safia Hassani, der er jobkonsulent i Frederiksberg Jobcenter.

Safia Hassani fortæller om sine erfaringer med at sige sine positive forventninger til borgeren højt i samtalen med borgeren. Hun giver eksempler på ord og sætninger, hun har brugt, og fortæller om de reaktioner, hun har oplevet hos borgerne. Lyt med og få inspiration til italesættelse af troen på jobchancen.

Podcasten er den anden ud af 3, hvor Helle Schøler Kjær undersøger, hvordan beskæftigelsesmedarbejdere i praksis arbejder med ”troen på borgernes jobchance”, og hvilke udfordringer og dilemmaer de støder på.

Podcast

I denne podcast taler Helle Schøler Kjær fra NB-Beskæftigelse med Anja Tønder og Lea Egemose Graae om forskningen fra Projekt “Troen på borgernes jobchance”.

Podcasten er den første ud af 3, hvor Helle undersøger, hvordan beskæftigelsesmedarbejdere i praksis arbejder med ”troen på borgernes jobchance”, og hvilke udfordringer og dilemmaer de støder på.

Lyt med her og få et indblik i de vigtigste pointer fra analysen “Troen på jobchancen som teoretisk begreb og empirisk fænomen”. Du kan bl.a. høre om forskellen mellem at se troen på jobchancen som medarbejdernes foranderlige forventninger til borgerne og medarbejdernes faste bagvedliggende mindset.

Andre formidlingsprodukter fra projektet

Cases

Værktøjer

Analyser

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til projektet eller vores udgivelser, så kontakt os. Vi kommer også gerne ud og holder oplæg om vores forskningsresultater for medarbejdere og ledere i beskæftigelsesindsatsen.

Kontakt projektleder Anja Tønder, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et oplæg om resultaterne fra Projekt “Troen på borgernes jobchance”:

Anja Tønder, mobil 60 38 64 05, mail ant@vaeksthus.dk