Nyeste publikationer

Faglig refleksiv praksis

Læs Leif Tøfting Kongsgaards ph.d. afhandling om faglig refleksiv praksis blandt velfærdsprofessionelle, der arbejder med borgere med komplekse problemstillinger. Afhandlingen undersøger, hvad der hæmmer og fremmer refleksivitet, og hvordan fænomener som tal, målinger, tempo og brugen af forskellige typer viden påvirker refleksionerne.

Læs mere

Sig det med ord, krop, ting og handlinger

I en ny analyse fra Projekt ”Troen på borgernes jobchancer” introducerer vi til begrebet multimodal kommunikation. Her kan du læse om fire måder, hvorpå beskæftigelsesmedarbejderen udtrykker sine forventninger til borgeren i ansigt-til-ansigt mødet.

Læs mere

Kan gaming bane vej til job og uddannelse?

Dyk ned i vores kortlægning af eksisterende viden om gaming som redskab til at opnå job eller uddannelse, og få svar på, hvordan gaming både kan være en direkte og indirekte vej til beskæftigelse på fremtidens arbejdsmarked.

Læs mere
Gruppe holder møde i rundkreds

Jeg er glad for, at I andre [ikke] ser det samme som mig

I en ny analyse fra Projekt ”Troen på borgernes jobchancer” har vi taget de narrative briller på. Vi sætter fokus på de historiefortællende aktiviteter, der foregår mellem kolleger på formelle møder, hvor beskæftigelsesmedarbejdere præsenterer og drøfter borgersager.

Læs mere

Se tidligere publikationer

Archery target with arrow in the centre

Publikationsarkiv

I vores publikationsarkiv finder du alle vores udgivede publikationer. Her kan du søge efter specifikke publikationer. Du kan også få vist udgivelser inden for bestemte forskningsområder eller fra bestemte projekter.

Gå til arkivet

BOOK OS

DOG!

Vi kommer gerne ud og holder oplæg om vores forskningsresultater.

Vi tilbyder også undervisningsforløb og kompetenceudvikling for ledere og medarbejdere i beskæftigelsesindsatsen.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyheder

  Når du har sendt formularen, modtager du en e-mail med et link til bekræftelse af tilmeldingen.

  Privatlivspolitik

  Følg os

  DOG!

  Følg med på LinkedIn og få vores nyheder og opdateringer direkte i dit feed.

  Følg os på LinkedIn